diumenge, 26 de novembre de 2017

PROPOSTA PER REDUIR ELS RESIDUS

Del 19 al 27 de novembre se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. L’objectiu d’aquesta setmana és organitzar durant uns dies i arreu d’Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Des del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental estem preparant diferents activitats per oferir als ajuntaments, escoles i restaurants de la comarca per donar a conèixer estratègies de reducció de residus i aconseguir fer canviar el comportament quotidià de la ciutadania en hàbits de consum i producció.
En aquest marc, s’ha proposat a les escoles de la comarca la seva implicació en la prevenció de residus. La proposta és que un o varis grups-classe de cada escola realitzin un vídeo original i divertit explicant alguna acció que es realitzi al centre per tal de fomentar la prevenció de residus: l’ús de carmanyoles per l’esmorzar, l’ús del paper, tallers amb residus, treballs d’art amb residus, aprofitament alimentari… Tots els grups-classe que participin a la iniciativa comarcal rebran a l’escola un embolcall per a l’esmorzar (boc&roll) per evitar l’ús de paper d’alumini per l’esmorzar.

 http://www.residusvalles.cat/el-consorci-de-residus-proposa-a-les-escoles-explicar-en-un-video-que-fan-per-reduir-la-generacio-de-residus/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada